Ruim een jaar gratis administratie
software voor starters!

IMPOSTO is partner van e-boekhouden.nl, hierdoor kunnen wij starters aanmelden voor ruim een jaar gratis software incl, app. Verder wanneer je het via ons aanmeldt richten wij de administratie ook direct voor je in en kun je eventuele vragen ook direct aan ons stellen. We helpen starters namelijk graag op weg!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met de online software van e-boekhouden click dan op de afbeelding hiernaast.

Is het echt gratis? Ja wij melden je aan voor een 100% gratis software licentie bij e-boekhouden.nl en richten dit ook nog even voor je in. De licentie is 15 maanden geldig vanaf opening van de onderneming bij de Kamer van Koophandel. Nadat de gratis licentie is verlopen zit je niet aan een abonnement van e-boekhouden vast. Je bepaalt zelf of je het licentie termijn laat verlopen of dat je de licentie verlengt. Mocht je na de gratis licentie je licentie eventueel willen verlengen dan zijn de kosten van e-boekhouden zijn voor kleine administraties nog geen € 8,00 excl. btw per maand*, een goedkoper administratiepakket bestaat momenteel niet. 

Meld jezelf eenvoudig aan

  Ik ga ermee akkoord dat IMPOSTO mijn gegevens verwerkt en een gratis e-boekhouden account voor mij aanmaakt.

  *De prijzen van e-boekhouden kunnen fluctueren, het tarief wat je op onze website ziet is niet leidend. Voor de actuele tarieven, druk dan hier.

  Telefonisch/per app bereikbaar

  Maandag t/m zaterdag | 09:00 – 15:00

  Efficiënt en kostenbesparend
  Flexibele betalingen
  Altijd persoonlijk contact
  Hulp nodig?