BTW-Aangifte Tool

Voor slechts € 29,99 excl. btw (btw verrekbaar en terug te vragen via de tool)

Let op! Doet u per 1 juli 2021 aangifte binnen het éénloketsysteem (OSS en/of IOSS) dan kan het zijn dat de btw-aangifte tool niet optimaal voor u werkt. Neemt u gerust eerst contact met ons op. 

Vindt u de btw aangifte lastig? U bent niet de enige. Wij begrijpen dat er veel tijd in gaat zitten om de cijfers bij elkaar te verzamelen en vervolgens moeten deze ook nog in het juiste veld worden ingevuld. Precies hiervoor hebben wij de BTW-AANGIFTE TOOL ontwikkeld.

Waarom heb ik de BTW-AANGIFTE TOOL nodig? Wij van IMPOSTO zien dat er veel fouten gemaakt worden bij het invullen van de btw-aangifte. Ondernemers hebben hun cijfers op orde, maar vullen dit compleet verkeerd in. Dit is erg jammer, want de fiscus geeft hier fikse boetes voor. Wat de tool precies doet, is voor u de juiste cijfers op de juiste plek invullen.

In de afbeelding hiernaast ziet u al hoe makkelijk het in gebruik te nemen is. Erg handig dus. U vult simpelweg uw omzet, kosten en evt. privé-gebruik in d.m.v. vraag en antwoord. De tool geeft extra uitleg bij elke vraag, zodat er zo min mogelijk onduidelijkheden zullen ontstaan. Mocht deze er toch zijn kom dan gerust met ons in contact, wij helpen u graag.

Veel gestelde vragen:

U ontvangt de tool binnen enkele minuten na aanschaf op het door u opgegeven e-mailadres.

Jazeker, de tool werkt dan ook goed voor u. Binnen de tool is rekening gehouden met import en export, ook de belastingwetgeving is hier op toegepast.

Jazeker! De tool is dan zeker geschikt, je hoeft namelijk geen kennis te hebben van import of export om de tool te gebruiken. Door middel van de vragen rekent de tool namelijk zelf uit wat waar moet komen te staan. De import en export belastingen gaan dus automatisch!

Wanneer u zaken doet met het buitenland, dien u in Nederland naast de btw-aangifte ook een zogenaamde ICP-aangifte te doen. In een ICP-aangifte vult u alle intracommunautaire leveringen en diensten in, die geleverd zijn aan klanten welke in andere EU landen btw-aangifte moeten doen. U geeft de leveringen aan in het tijdvak van de factuurdatum en de diensten in het tijdvak dat de dienst geleverd is. Heeft U niks geleverd, dan hoeft U geen aangifte te doen. Wij van IMPOSTO helpen u uiteraard graag met deze aangifte.

De tool is gemaakt in Excel. De Excel-sheet is volledig geautomatiseerd en werkt eenvoudig met de meerdere tabbladen. Inhoudelijk lijkt de tool heel erg op de omgeving van de btw-aangifte. Hierdoor is het makkelijk om de cijfers over te nemen en ze op de juiste plek te plaatsen. Het is aan te raden om de Excel-sheet te openen in Microsoft Excel.

De tool is voor bijna alle btw-plichtige ondernemingen geschikt. Van Eenmanszaak/ZZP en VOF tot BV en NV.  

Echter wanneer u ook een aangifte binnen het éénloketsysteem moet doen raden wij u aan eerst contact met ons op te nemen alvorens u de tool aanschaft.

Stuur ons gerust een bericht, wij helpen u graag.

Ook staan wij open voor feedback!

Nee helaas is dit niet mogelijk, de tool is zo gebouwd dat deze precies lijkt op de online aangifte-omgeving van de Belastingdienst. U kunt simpelweg de cijfers overnemen en invullen in de btw-aangifte.

Nee, zeker niet. Door middel van de makkelijke vragen met uitleg is het gemakkelijk in te vullen en komt u uiteindelijk bij een complete aangifte.

Veel gemaakte fouten zonder gebruik van de tool

Helaas zien wij veel fouten die elke keer opnieuw worden gemaakt door ondernemers welke de tool nog niet gebruiken.

Veelgemaakte fouten zijn:
- Excl. btw en incl. btw door elkaar halen.
- Import van producten uit andere landen vergeten in te vullen.
- Te weinig voorbelasting opvoeren.
- Verkeerde omzet bij verkeerde btw-tarief.
- Privé-gebruik wordt niet meegerekend.
- Dubbele belasting betalen.

De Btw-aangifte tool voorkomt al deze dure fouten.

Bent u klaar voor de btw-aangifte? Bestel de tool voor slechts € 24,99 Excl. btw!

€ 30,24 incl. 21% btw.

Hulp nodig?